Uvjeti suradnje

Naputak o odricanju odgovornosti

Sadržaj

Magic Numbers nije odgovoran za poziciju, ispravnost, potpunost ili kvalitetu pruženih podataka. Odštetni zahtjevi u vezi s eventualnom štetom nastalom korištenjem bilo koje od pruženih informacija, uključujući bilo koju vrstu informacija koje su nepotpune ili netočne, bit će nevažeći. Dijelovi stranica ili kompletno izdanje podložni su promjeni od strane Geo-Metea bez posebne prethodne najave.

Pozivanje na sadržaj i linkovi

Ako nije prethodno upoznat s netočnošću ili ilegalnošću, Magic Numbers nije odgovoran za štetu nastalu korištenjem sadržaja stranica na koje se pozivaju druge stranice ili mediji.Magic Numbers nije odgovoran za sadržaj koji korisnici stranica sami unose putem formulara na stranicama (newsletter, mailing liste, nagradne igre i slično).

Copyright

Magic Numbers j.d.o.o. je vlasnik cjelokupnog sadržaja koji se nalazi na domeni meteo-info.hr što uključije programske kodove, slike i ostale vizualne elemente kao i tekstualne informacije bilo kojeg tipa (podaci o vremenu, članci itd).

Namjera Magic Numbersa je neobjavljivati materijal zaštićen copyrightom, a ako to nije moguće objavljivati izvor materijala i naziv autora navedena materijala.

Dupliciranje ili korištenje informacija s ovih stranica u drugim materijalima nije dopušteno bez prethodne najave i odobrenja Geo-Metea.

Postavljanje linkova na web adrese iz domene meteo-info.hr na drugim web stranicama dozvoljeno je bez posebne suglasnosti Geo-Metea.

Privatnost i zaštita podataka

Ako na stranicama postoji mogućnost unosa privatnih informacija, korisnici ih unose dobrovoljno. Magic Numbers neće ni na koji način objaviti privatne podatke o korisnicima ili ih prodati trećoj strani. Ako postoji neizbježna potreba za objavljivanjem privatnih podataka (npr u rezultatima nagradnih igara), podaci će biti objavljeni u obliku nedostupnom internetskim robotima i pretraživačima, a umjesto e-mail adresa biti će objavljeni drugi identifikacijski podaci ili aliasi.

Zakonska vrijednost ovog naputka

Ovaj se naputak smatra dijelom publikacije internet stranica s kojih ste na njega upućeni. Ako dijelovi ili posebni uvjeti korištenja ovog naputka nisu legalni ili točni, sadržaj ostalih dijelova ostaje neuvjetovan tom činjenicom.